diumenge, 14 de setembre del 2014

Mai diguis no puc!

Demà 15 de setembre s'inicia el nou curs escolar 2014-15 ple d'incerteses i amb l'aplicació parcial de la nova llei d'Educació (LOMCE) als cursos de 1r, 3r i 5è de primària.

Cada curs és diferent i únic. Evidentment ens trobem dificultats i obstacles a superar, però també coses molt boniques com la generositat dels nostres alumnes, el fet de veure'ls créixer i sobretot, contribuir en posar una petita pedra en el seu desenvolupament com a persones.

La tasca d'educar no és fàcil, però alhora és fascinant. Cada instant a l'aula, al pati, al gimnàs... és converteix en un instant màgic per observar i aprendre i tu esdevens el guia que ha de permetre i/o afavorir aquest procés.  Com a mestre aquests instants no tenen preu, però alhora esdevenen els moments que et permetran ajudar els teus alumnes a construir els seus aprenentatges i a contribuir en la seva educació integral com a persones.

Avui aquest article va adreçat especialment a totes aquelles persones que contribueixen en l'educació dels nostres alumnes, però en especial a tots els mestres, d'infantil, de primària o de secundària de manera igual, perquè no oblidem que l'èxit de l'educació recau en les petites col·laboracions que fa cadascú en el dia a dia dels nostres fills.

Que tingueu un gran inici de curs i sobretot, mai perdeu la motivació per fer allò que tant ens apassiona. No diguem mai no puc!