dissabte, 26 de juliol del 2014

Amb els nens, tot és qüestió d'actitud!

En aquesta societat tan competitiva en què vivim, l'actitud ve a ser encara la millor arma que tothom té per aconseguir desenvolupar amb èxit la seva tasca sigui en el nivell que sigui. Els nostres fills també en són un clar exemple.


La paraula actitud és molt àmplia, de vegades la relacionem amb comportament (aquest ha tingut una bona actitud...), d'altres la relacionem amb la manera com hem afrontat una dificultat (no va obtenir una bona nota a l'examen però va mostrar una bona actitu...), i en podríem posar varis exemples.


L'actitud que jo em refereixo és més semblant al segon exemple que al primer. O sigui si hagués de posar un sinònim sobre la taula potser triaria predisposició. Perquè predisposició vol dir estar preparat, tenir el cinc sentits posats en la tasca que estàs a punt de realitzar, estar motivat per allò que començarà...


A continuació podeu veure un vídeo on es posa de manifest aquesta predisposició i perseverànçaa. Gaudiu-lo i us recomano que el mireu amb els vostres fills us encantarà i una vegada vist feu l'esforç de fer-ne una reflexió, els resultats són molt satisfactoris, us ho recomano!