diumenge, 10 de gener del 2016

Dobble, un joc de taula molt recomanable

Seguint el fil d'alguns articles que he publicat en aquest bloc, avui volia donar-vos a conèixer un joc de taula que ja fa força anys que és al mercat. Tinc el gust de presentar-vos...





Descripció del joc:

És un joc format per més de 50 símbols, 55 cartes i només un símbol idèntic entre cada carta. Seràs prou ràpid per descobrir quin és aquest símbol?

Hi ha diferents modalitats de joc, però totes es basen en identificar quin és el símbol en comú que té la teva carta amb la que hi ha de mostra sobre de la taula.


Durada del joc:

Són partides curtes que les fas amb un màxim de 15 minuts, fet que el fa ideal per estones mortes, sobretaules, joc de viatge...

Edat i número de jugadors:

Poden jugar-hi de 2 a 8 jugadors i l'edat d'aquests és el menys important, ja que de ben petits poden jugar-hi. Jo el recomano a partir de nens de 5 anys, però tot dependrà també del nen i del moment en què s'hi vulgui jugar. Prepareu-vos perquè en aquest joc el més petit de la casa pot donar-vos una lliçó, per tant DOBBLE forma part de la generació de jocs intergeneracionals que permet jugar de tu a tu amb tots els membres de la família.

A on comprar-lo?

Cada vegada hi ha més llocs on es poden comprar jocs de nova creació, també anomenats de tercera generació. Hi ha botigues físiques i també en línia. A continuació us poso un enllaç.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada